Home

Proefles

Ik kan me voorstellen dat je eerst wilt weten of het een beetje klikt tussen ons. Dat je gewoon even mijn aanpak wilt uitproberen en alvast wilt kennismaken.

Daarom kun je een gratis proefles volgen bij Drumschool-Zutphen. Ouders zijn natuurlijk welkom.

Een proefles is zeker een goed idee wanneer je jonge kind graag wil leren drummen. Ik kan dan kijken of het zich al genoeg kan concentreren en sterk genoeg is om de drumstokken te hanteren. Ik heb al verschillende jonge kids van 6/7 jaar lekker leren drummen, dus grote kans dat het ook lukt met jouw kind.

 

 

Boek nu direct een proefles!

Een proefles drummen duurt ca. 30 minuten, kost niets en is geheel vrijblijvend.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Ervaringen

Ronald geeft drumlessen aan meisjes en jongens, van 6 tot 66 en ouder!. Van heavy metal tot grunge, van rock-'n-roll tot bigband, van blues tot jazz, en van pop tot latin

"Wil je leren drummen of wil je goed leren drummen? Is dat laatste het geval, dan ben je bij Ronald aan het juiste adres. Ik ben pas 61, les inmiddels al 15 jaar en met waanzinnig veel plezier bij Ronald. Het lesmateriaal is divers, van rock tot blues en van funk tot latin en verder alles wat daar tussen in zit. Ook leuke ritmes en patronen, maar ook wat jezelf leuk vind komt aan de orde en daar is veel ruimte voor. Wil je ontspannend muziek leren en maken, ga naar Ronald!".......

Gerard.

"Max, 7 jaar, is 1,5 jaar geleden begonnen met drumles bij Ronald. Aangezien Max toen nog maar 5 was, en de lessen eigenlijk starten met 6 jaar, hebben we in overleg besloten een aantal lessen te proberen om te kijken hoe Max het oppakt.

 

Het was mooi te zien hoe Ronald zijn lesmethode aanpast aan Max. Tellen en noten lezen was in het begin even lastig voor Max maar Ronald wist een methode toe te passen (met gekleurde noten) die Max direct inzicht gaf hoe noten gelezen moesten worden. Iedere les was het voor Ronald aftasten welk niveau Max aan zou kunnen. Ronald pakt dit iedere goed op door de les aan Max aan te passen..

 

Het bleek dat Max het drummen goed oppakte en we zijn nu al 1,5 jaar verder. Max gaat iedere week met veel plezier naar Ronald toe, leest noten als de beste en is inmiddels al bezig met lineair drummen. Max, en ik ook, hoopt nog lang bij Ronald te kunnen

blijven"......

 

Francois

Inmiddels zit ik 3 jaar op drumles. Ben begonnen omdat Mees drumles wilde en ik meteen enthousiast werd om dat ook te leren. Helaas niet de talent als Mees maar met veel plezier.  Een half uur les dat lijkt niet veel maar wat kan je veel leren in dat half uurtje en moe dat je ervan wordt omdat je zo veel moet onthouden. Met het geduld van jou leer je mij drummen. Je let vooral op houding en technjek.

 

Wat opvalt is dat je Mees totaal ander les hebt gegeven dan aan mij. Dat geeft aan dat je kijkt naar de persoon en naar zijn / haar kunnen. Ook de manier van lesgeven is prettig. Elke keer als ik denk dit kan ik nooit dan weet je toch een manier te vinden om het me wel te leren.

 

De studio is ideaal omdat er 2 drumstellen staan en je mee kan spelen. Het begeleiden met de keyboard is helemaal makkelijk en leuk. Je studio straalt een en al muziek en daar wordt toch ieder mens blij van. Hoe fantastisch is het om mee te drummen met muziek die je helemaal ligt. Ik ga na elke les met een grijns naar huis. Het allerbelangrijkste  is wel dat je veel moet oefenen thuis. Daar kom ik dan weer niet aan toe.

 

Corina

 

 

Gigs
Gear

Copyrights 2015. All Rights Reserved.